Lasagne

Mijn recept voor de aller lekkerste lasagne is toch echt wel deze. Vanaf het moment dat ik deze maakte wil ik geen andere meer. Het is makkelijk, simpel & je hebt geen vreemde ingrediënten nodig. Probeer deze lekkere lasagne eens en laat de zakjes staan in de supermarkt.

Dit recept is voor 4 personen.

 

Benodigdheden:

- olijfolie

- 300 gram half-om-halfgehakt

- 150ml witte wijn

- 1 blik tomatenblokjes in sap (400gr)

- 250gr mascarpone

- 2 eetl. gedroogde oregano

- zout & peper

- 12 lasagnevellen

- 2 bollen mozarella 

 

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 170 graden celsius.

2. Verwarm de olijfolie in een pan en bak het gehakt rul.

3. Voeg de witte wijn en de tomatenblokjes toe. Breng aan de kook en laat vervolgens 5 minuten op laag vuur pruttelen, zonder deksel.

4. Neem de pan vervolgens van het vuur en voeg de mascarpone, oregano, peper & zout toe. Laat de mascarpone 'smelten'.

5. Bestrijk de bodem van de ovenschaal met 1/5 van de saus, leg hierop 3 lasagnebladen. Don't worry, je saus is waarschijnlijk super waterig, maar trust me, dit komt goed! Ga zo door, en leg op de laatste laag saus de in plakjes gesneden mozzarella.

6. zet het voor 45 minuten in de oven.

 

Geniet nu van de LEKKERSTE lasagne die ik ken, met zijn unieke smaak. Varieer met stukjes wortel, bleekselderij... wat je wil.

Of, maak van tevoren zodat je hem alleen nog maar even in de oven hoeft te zetten als je bijvoorbeeld thuis komt.

 

Smakelijk eten!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb