Appeltaart
Overheerlijk is deze appeltaart! Je kan er voor kiezen om er rozijnen en pecannoten (of andere dingen die je wilt) erdoor te doen, maar dat is optioneel. Ik heb er deze keer sultana rozijnen, gele rozijnen en pecannoten door gedaan.
Overheerlijk is deze appeltaart! Je kan er voor kiezen om er rozijnen en pecannoten (of andere dingen die je wilt) erdoor te doen, maar dat is optioneel. Ik heb er deze keer sultana rozijnen, gele rozijnen en pecannoten door gedaan.
KONINGSDAG!
Hierbij deel ik het recept voor een omgekeerde perencake. Deze cake maakte ik een een tarte tatin vorm. Hij had een erg lekkere zoete caramelkorst.Benodigdheden voor de bodem:⁃50gr boter⁃170gr lichtbruine basterdsuiker⁃2 peren
Afgelopen week bakte ik een tulband, maar dan eentje die je eigenlijk in deze tijd van het jaar niet meer zou verwachten. Namelijk een tulband met pepernoten. Ik had ze namelijk nog steeds in de kast liggen en ze moesten op. Heb jij nu ook nog steeds speculaas/pepernoten in je kast liggen en wil je er vanaf? Maak dan deze Speculaas tulband.
Een eerste recept wat ik op mijn Instagram zat.Een makkelijk recept voor een boeren appel cake wat iedereen kan!Benodigdheden:- 250 gram ongezouten roomboter (of margarine)- 4 eieren- 250 gram zelfrijzend bakmeel- 250 gram fijne kristalsuiker- 1 zakje vanillesuiker- 60 ml melk - 3 zoetzure appels- kaneel naar smaak- 2 eetlepels suiker- 100 gr abrikozenjam- 2 handjes rozijnen *Zorg ervoor dat alles op kamertemperatuur is!*
Maak jouw eigen website met JouwWeb